Om mig

Hej där! Kitty Lindgren heter jag.

Kitty Lindgren är bosatt i Göteborg, Sverige. Hon är utbildad yrkesdansare i balett, jazz, modernt /contemporary, improvisation och stepp på Balettakademien.

Kitty startade sitt kreativa företag KITTY KREATE nu i våras, där dansskolan på kristen värdegrund heter ”Dance into Freedom”, som hon fick som en vision av Herren redan 2012.

Hon har dansat hela sitt liv, och sedan Jesus helade hennes nackskada 2012, (som hon hade haft i tre år) har hon medvetet dansat till Guds ära med hennes ande, själ och kropp. Kitty älskar att tillbe Jesus med hela sin varelse.

Dans är ett starkt bönespråk för henne, och Jesus har lärt henne dansa genom glädje och sorg. Kitty är skapad till att dansa och förlösa Guds närvaro där hon går fram.

Hon dansar regelbundet i sin församling Furulundskyrkan, på lovsångskvällar med Hope for this nation (HFTN) och Scandinavian School of Missions (SSM), samt har undervisat i flera församlingar och på kristna konferenser i Sverige genom åren.

Kitty älskar att se människor bli helade, upprättade och förlösta in i mer frihet och som får blomma ut ännu mer i sina unika personligheter.

Jesus har gett Kitty ett stort hjärta för nationer, framförallt till Sverige och Israel. Hon längtar efter att få se människor förlösta i dans och rörelse, så att Hans fria barn får ära Kung Jesus med hela sina liv, som Han så mycket är värd, då Han är vår Skapare.

Hon har även utbildat sig genom Iris Ministries; School of Arts i USA (en kristen kreativ utbildning), samt genom Machol Danser la Vie i Frankrike som även är hennes kristna dansfamilj som hon träffar två ggr/år, för att ta emot mer av Gud samt betjäna med teamet.

Hon blev i våras även certifierad Tikva instruktör, som hon ser är en god träningsform för ökad stabilitet och flexibilitet, få stressreducering och bli närvarande genom att ta emot Guds kärlek när Bibelord talas ut till lugna rörelser under passets gång.