"...man känner sig så trygg. Jag får vara som jag är. Jag får komma och vara trött, jag får komma och vara sprudlande glad eller lite nere; alltid känner man sig välkommen! Helt enkelt en trygg miljö med mycket pepp! Du är en otroligt bra danslärare, Kitty!!!"
 
"Gillar att du inte är fast vid ett sätt utan vågar ändra om i planeringen och vara inlyssnande på den Helige Anden, så viktigt!"
 
"Jag har lärt mig att våga vara ”löjlig” inför andra och släppa loss mer."
 
"Mött många rädslor när jag känner ”nu vet jag inte mer vad jag ska dansa ut” och finna mig i att det är okej för jag lär mig ett nytt språk."
 
"Lärt mig att dansa sakta även om jag gillar mer fartfyllt." 
 
"Lärt mig att dansa ut profetiska ord."
 
"Hört Gud när jag frågat vad han säger om mig och fått det ordet bekräftat samma kväll när någon dansat profetiskt över mig. Gud har talat genom dansen men jag tror det finns så mkt mer att upptäcka!"
 
"Varje gång känns det en frid i danslokalen. Jag blir påfylld med det som behövs just den dagen. Jag känner mig oftast lite lättare på fötterna efter danslektionerna, vilket är underbart."
 
"Personligen gillar jag att vi gjort lite "teknik", syftar då till golvövningarna vi gjort. Tycker det är ett najs fokus; att få lära sig behärska att ta sig upp och ner på golvet och använda golvet som du pratat om."
 
"Jag har också blivit så uppmuntrad av hur Gud har kunnat använda mig profetiskt med dansen som språk."
 
"För mig har det varit underbart med de profetiska ord jag fått direkt från Herren under lektionerna, men också genom betjänande dans."
 
"Jag har uppskattat mycket all uppmuntran till att själv fråga Herren saker och lyssna in Hans hjärta. Och också att lyssna in för varandra och betjäna med dansen som språk."
 
"Man blir väldigt väl omhändertagen och det är ljuvligt att vara din elev."
 
"Det har också bara varit väldigt skönt att vara i en miljö, som skapas av Herren och dig Kitty, där det är lätt att lyssna in, lätt att höra vad som är på Guds hjärta för en, och där det är full frihet att uttrycka det. Jag är väldigt tacksam för den platsen och tiden."
 
"Ditt ledarskap önskar jag att du ser som en gåva Kitty! Du ser alla, och jag upplever att man glömmer bort att jämföra sig. Du uppmuntrar oss på den nivå man är på."

"Jesus har tydligt visat på att jag också får plats att uttrycka mig i dans, då vi vill komma och tillbe inför Honom."

"Under dina lektioner har jag fått lära mig mer om både improvisation och koreografi."

"Jag har blivit inspirerad att utmana mig för att åter lära mig de rörelser jag inte behärskar längre."

"Känslan att våga strunta i att jag är för gammal för att lära mig något nytt är underbart. Detta har varit ett helande i sig. Jag har också upplevt att jag börjar älska mig själv mer, så som Jesus älskar mig. Mycket glädje!"